Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Preturi promotionale la acoperisurile din sita

De putina vreme ne-am intors din judetul Gorj unde am vizitat atelierele traditionale de fabricarea sitei din brad, de unde ne aprovizionam cu materie prima pentru acoperisurile pe care le executam in sistem traditional.
Vestea buna este aceea ca am reusit sa negociem preturi foarte bune si suntem in masura sa facem oferte promotionale pentru cei care doresc sa isi monteze un acoperis trainic si original.
Sita se livreaza in pachete de cate 250 de bucati, este sparta manual din busteni alesi "pe spranceana" si se bate la trei randuri pe asteriale de lemn montate pe capriori.
Exista posibilitatea instalarii unui acoperis ventilat; peste asteriale se monteaza folie anticondens, peste care se bat sipci verticale si apoi inca un rand de asteriale pe care se instaleaza sitele. Astfel riscul infiltratiilor este aproape inexistent.
Am vorbit mult cu mesterii si am aflat ca "Dumnezeu a randuit lucrurile in asa fel incat un acoperis de sita de lemn rezista timp de o generatie. Peste 80 de ani durata de viata fara nicio intretinere". Fiecare dintre mostenitorii succesivi ai caselor trebuie sa puna acoperis nou o singura data in viata si astfel scapa de neplacerile cauzate de renovarile succesive.
Am mai aflat ca principiul de lucru al acoperisurilor din lemn este acela ca atunci cand ploua sitele se umfla si nu mai lasa loc niciunei picaturi sa se infiltreze iar secretul principal este acela al despicarii bustenilor in asa fel incat bucata de sita "sa plece" singura si sa se desprinda pe fibrele pe care Natura le-a tesut in pantecele arborelui.
Interesanta incursiune in lumea traditiilor romanesti. Pe cei interesati va asteptam cu intrebari pentru ca subiectul acesta nu poate fi tratat nici pe departe in cateva randuri...

Vizitati pagina "Acoperisuri premium" de pe Facebook !

Folosim marcile:

branduri