Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

ROBIPLAST disponibil acum in depozite

 

Compozitia membranelor ROBIPLAST are la baza un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece si stabilitatea formei la cald. Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. Membranele cu o ridicata rezistenta la imbatranire termica si cu optima stabilitate de forma la cald, sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra. Aceasta compozitie, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele ultraviolete (UV) si asigura o excelenta comportare in timpul aplicarii, proprietati esentiale ale suprafetelor "expuse", caz in care chiar si aspectul estetic trebuie sa fie impecabil.

 Portofoliul de produse ROBIPLAST poate fi recunoscut foarte usor dupa codul de litere care insoteste denumirea comerciala dupa cum urmeaza:

 - membrana cu armatura din fibra de sticla – cod „V
 - membrana cu armatura din poliester – cod „P
 - membrana cu armatura din fibra de sticla si acoperire cu ardezie – cod „VA
 - membrana cu armatura din poliester si acoperire cu ardezie – cod „PA

 Membranele ROBIPLAST V, ROBIPLAST P si ROBIPLAST VA si ROBIPLAST PA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final in lucrarile bistrat sau multistrat in orice combinatie.

 Membranele ROBIPLAST V si ROBIPLAST P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.

Membranele ROBIPLAST PA si ROBIPLAST VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele ultraviolete (UV) conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.

Partea inferioara a tuturor membranelor ROBIPLAST este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cand este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.

 Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Incalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului de aceea va recomandam citirea cu atentie a instructiunilor de aplicare si a fiselor tehnice care insotesc produsele sau se gasesc pe website-ul www.robiplast.net.

 Domeniile de utilizare ale membranelor ROBIPLAST sunt extrem de diverse:

 - lucrari de complexitate diversa;
 - acoperisuri plane pe structura de beton;
 - acoperisuri plane pe orice tip de suport,
 - fundatii,
 - bariere de vapori;
 - straturi de impermeabilizare sub invelitori pe acoperisuri cu pante mici.

  

Folosim marcile:

branduri