Contact
rapid

0745.014.481

(Costin Tanasescu)

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Sisteme de degivrare DEVI

Sisteme pentru degivrare DEVI






Sisteme pentru degivrare (topirea ghetii si zapezii pe zonele exterioare)
Protectie ANTI-INGHET pentru acoperisuri, jgheaburi si burlane

 

Sisteme degivrare DEVIVa oferim sistemul de incalzire electric DEVI pentru a preveni formarea turturilor si a ghetii in jgheaburi si burlane.
Sistemele DEVI pentru incalzirea jgheaburilor si burlanelor previn stricaciunile cauzate de inghet, mentinand lichidele in miscare indiferent de temperatura exterioara.
Inca de la inceputul iernii, fatadele, acoperisul, scurgerile si burlanele cladirilor sunt victime sigure pentru zapada si gheata, acestea din urma fiind capabile sa le distruga odata cu trecerea anilor.

 

Sistemul DEVI pentru topirea ghetii si a zapezii inlatura efectul distructiv al acestora asupra acoperisurilor si fatadelor cladirilor. El poate fi instalat pe orice tip de acoperis unde este necesara prevenirea acumularilor de gheata si zapada.
Sistemul DEVI de topire a ghetii si zapezii functioneaza complet automatizat. Tinand cont de conditiile climatice, acest sistem va detecta automat necesitatea de topire a ghetii sau a zapezii si va opri sau porni caldura in functie de necesitati.
Sistemul DEVI poate fi aplicat pe orice tip de suprafata, acoperisuri, jgheaburi, burlane sau dolii, metal, bitum, tigla etc.

 

Sisteme degivrare DEVIAvantajele instalatiilor de degivrare:
♦ Mentinerea jgheaburilor si a burlanelor fara gheata si zapada;
♦ Drenarea corespunzatoare a apele rezultate din topire;
♦ Previne formarea turturilor;
♦ Previne deterioarea sistemelor de colectare a apelor pluviale si a celor rezultate din topirea ghetii;
♦ Previne deteriorarea fatadei constructiilor.

Exista zone de acoperis, dolii sau jgheaburi care trebuie protejate impotriva depunerilor masive de gheata sau a formarii turturilor. Urmare a depunerilor se pot disloca diferite tronsoane de jgheab sau burlan – implicand costuri de remediere ridicate – sau se pot desprinde bucati de gheata care pot provoca pagube la sol cum ar fi avarierea autovehiculelor parcate pe langa cladiri sau ranirea trecatorilor.

 

Folosind cablurile inclazitoare dispuse pe dolii sau in jgheaburile de orice forma evitam orice neplacere cauzata de inghet. Jgheaburile si burlanele semirotunde vor fi protejate cu doua sau mai multe treceri de cablu incalzitor ce va fi fixat uzand suporti speciali sau banda metalica special stantata – in functie de latimea acestora – obtinind un efect minim de 36 W/ml. Aceste elemente speciale de fixare sunt din PVC si permit fixarea rapida a sistemului. Tot in jgheab se va pozitiona si senzorul de umiditate si temperatura care va transmite informatiile catre unitatea de automatizare plasata intr-un tablou electric care va asista sistemul optimizand consumul de energie electrica. Unitatea de automatizare va porni sistemul numai in cazul in care sunt indeplinite simultan conditiile de temperatura si umiditate care pot conduce la formarea depunerilor de gheata sau zapada.

Folosim marcile:

branduri