Contact
rapid

0745.136.790

0745.014.481

( Eduard Tanasescu )

( Costin Tanasescu )

 
Renuntati la bucuria de moment a pretului scazut! Amintirea slabei calitati si gustul amar dureaza mult mai mult!

Despre noi

Am vrea sa va cerem permisiunea sa nu vorbim foarte mult despre SC Exponential Engineering SRL deoarece suntem convinsi ca firmele sunt facute din oameni si afacerile bune si rezonabile se fac in primul rand intre oameni. Desigur, firmele confera cadrul legal care le permite oamenilor sa desfasoare diverse tranzactii insa emblema firmelor sunt intotdeauna oamenii care le compun.

 

Suntem un colectiv de specialisti in solutii pentru acoperisuri cu 20 de ani de experienta in domeniu. Avem printre noi un coleg despre care se poate spune ca este unul dintre cei mai prestigiosi experti in acoperisuri din Romania. A lucrat la Lindab Romania aproape 9 ani si se poate mandri cu acordarea de consultanta profesionista privind vanzarea a catorva mii de acoperisuri de orice forma si de orice fel. Dupa experienta de multinationala pe care a dobandit-o la Lindab Romania a fost fondatorul si actionarul uneia dintre firmele cunoscute in domeniul constructiilor din Romania, firma pe care a adus-o in numai trei ani la o cifra de afaceri respectabila si la un nivel maxim de notorietate. In toata activitatea sa a intalnit multe situatii deosebite si a experimentat orice tip de sistem de acoperis in asa fel incat acum putem spune ca este una dintre cele mai autorizate voci in acest domeniu, astfel el putand sa va sfatuiasca ce sa alegeti si cum sa va feriti de gustul amar al optiunilor gresite in momentul in care doriti sa achizitionati un acoperis. Ceilalti membrii ai echipei sunt oameni pregatiti, cu nenumarate ore de cursuri si traininguri efectuate la toti furnizorii importanti din Romania. Experienta lor, devotamentul, corectitudinea in lucrul cu clientii sunt atribute care ii recomanda pentru a va oferi comoditatea si siguranta de care aveti nevoie atunci cand trebuie sa va sfatuiti cu un specialist priceput, care nu vorbeste din auzite sau din experienta altora ci se bazeaza exclusiv pe cunostintele acumulate intr-o perioada suficienta de timp.

 

Valorile noastre, valori in care credem, care ne motiveaza si ne anima:
Simplitate – Produsele si serviciile noastre au fost dezvoltate in scopul de a usura in permanenta efortul beneficiarilor nostri. De la comanda clientului pana la montarea sau instalarea produselor, principiul nostru de baza este "Simplitatea". Solutiile noastre sunt adaptate si croite special dupa nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra.
Realism – Este o atitudine care se manifesta atat in interiorul companiei cat si in relatiile cu clientii si care presupune onestitate, incredere, flexibilitate, devotament, deschidere, orientare catre client, cooperare si responsabilitate.
Ordine si bun gust - Pentru noi ordinea si bunul gust reprezinta mai mult decat a mentine lucrurile la locul lor, este o atitudine care vizeaza intreaga noastra viata si activitate de zi cu zi.

Folosim marcile:

branduri